Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 5 guest views remaining

Tutorial Az A F*sz Cibáló Asus P5B Delux Rev.:1.03G, És Hasonló Szarok!

Currently reading:
Tutorial Az A F*sz Cibáló Asus P5B Delux Rev.:1.03G, És Hasonló Szarok!

Te mit tennél?

• Az a Nasa-s dolog nem is olyan bonyolút! :D

Votes: 1 100.0%
  • Ne add fel probáltad már azt, hogy...?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    1

Brada83

Új tag
LV
0

A problémám a következő.: Adott egy alaplap ami nem más, mint az ASUS P5B DELUX REV.:1.03G, (INTEL)Aminek az utolsó és sok esetben (enyémben is) frissitése rengeteg különböző komponensnél fagy a post alatt! Na már most, Az alaplap hozzám kerülése elött egy Q6600 Quad-ot hajtott, egyedi vízhűtéssel, buherált GHz emeléssel. hozzám került nem volt nálam sokkal proci, így bele tettem (sok félét) de többek közt mikor erősebb q8400-, amivel nem ment, valamint egy pentium 4600 duált, referenciaként, ami szintén kudarcot vallott. Az alaplap bekapcsolásánál egy rövid síp, majd logó(hol hosszabban, hol rövidebben), majd három rövid síp és a következő sorokat írja ki a szentem.: CMOS Settings Wrong Overclock Failed! A rendszer újrakonfigurálásához adja meg a beállításokat. Behatolt az alváz! Végzetes hiba, a rendszer leállt. És itt be is mondja az unalmast! Se előre se hátra, Az EZ Flash F2+alt alatt elérhető, csak menteni lehet új Flash-t, beolvastatni, betölteni pendriveról, cd-ről, lemezről nem. Valahogy el kéne érni ennél a szemétládánál, hogy mivel a jelenlegi biosba nem tudok belépni sehogy, downgraidelni kéne a bios-t egyel korábbi verzióra, ami támogat minden adott komponenst ahogy kell, viszont nem fagy ki! Probálkoztam, elem kivétellel, jumperrel, áramtalanítással és ezek kombinációjával kb 1 napon keresztül, ezt kizártnak tartom, de a bios továbbra is b*szakszik! Ha nem tudtok rá megoldást, kiszedem a házból, rárakom a grill-re, alágyújtok, és a hamvait elküldöm a nasa-nak, hogy a következő Space-x rakétával likvidáljam még a stratoszféra határán túlra is! Segítsetek!
Köszi szépen!

Attachments

• P5B-ASUS-Deluxe-1236.zip
    818.8 KB · Views: 1
  • AFUDOS236.zip
    23.3 KB · Views: 1
  • e3148_p5b_deluxe.zip
    2.9 MB · Views: 1
Last edited:

Lordify

Új tag
LV
0

Szia!

Bár a címben említett alaplappal nem volt dolgom, de ha az EZ Flash nem működik az már régen rossz.
FAT32-es pendrive-ról simán kéne olvasnia és flash-elni a .ROM fájlt... de a legtöbbjük még SATA-s merevlemezről is képes volt.

A "Behatolt alváz" azaz Chassis intruded felirat pedig el kéne, hogy tűnjön a kézikönyv 32. oldal chassis intrusion default jumper (3-4 pin) alapján.
Vagy az alaplap nagyon makacs és az Asus ezúttal rossz munkát végzett, ami előfordulhat... sőt!
Ezt a fórumot találtam így hirtelen:
Please, Log in or Register to view URLs content!

Sajnos az olvasottak alapján csak jó grillezést tudok kívánni...

Users who are viewing this thread