Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 5 guest views remaining

Fortnite Stuttering

Currently reading:
Fortnite Stuttering

AMatska

Új tag
LV
0

Sziasztok!
Egy ideje küzdök a problémával ,de lehet nem is fog megoldódni .
PC:
Ryzen 5 3600-Scythe Mugen toronyhűtővel
RX 6900XT- Stock
2x8GB 3200MHz-XMP
750W EVGA 80+Gold
Asus B450F -4901 BIOS

Driverek frissek, chipset , gpu ...
Jók az fps számok viszont olyan frametime lagg van ,hogy borzasztó , bármi mozdulatot teszek beakad a játék .
Mindent is próbáltam már , minden windows verziót , beállításokat tekergetni-kavargatni , de semmi változás . DX11, DX12 egyik szarabb mint a másik. A poén az, hogy minden más játék hibátlan :D Csatolok egy videót ,hogy látható legyen a gond.
Valami ötlet ? A hangot kapcsoljátok ki :D
Please, Log in or Register to view URLs content!

atomharcos99

RaveCore Tier 1
LV
0

Több oka is van. Egyrészt a fortnite nagyon szarul optimalizált játék. Másrészt a CPU aránytalanul gyenge a videókártyához képes. Ami meg ténylegesen elég problémás lehet hogy a fortnite utálja az AMD kártyákat. Amikor még egy RX 580-am volt akármilyen beállítással akáérmilyen API-al próbálkoztam akármilyen felbontáson semmi nem volt jó. Akadozott mint a szar.
Amit tudsz csinálni: ha be van kapcsolva a vsync kapcsold ki. Rakd át DX11-re mert még mindig az a legkevésbbé szar. Kapcsold ki az összes overlayt. Semmi mást nem lehet csinálni vele.

AMatska

Új tag
LV
0

Please, Log in or Register to view quote content!
Hm, tudom ,hogy a procim gyenge egy ilyen kártyához ,viszont a kihasználtsága meg sem közelíti a maximumot , kevés játéknál tapasztalom ,hogy gyenge lenne ez a CPU. Másrészről én is ilyen következtetésre jutottam ,hogy sehogy sem lesz jó , csak mikor látom ,hogy egy GTX 950-960 szintű kártyával hibátlanul fut fele ilyen gépen az kicsit dühítő .
Megpróbálom amit javasolsz hátha történik valami csoda, ha így marad szerintem nem fogom erőltetni ezt a játékot !

Köszönöm a segítséget !

Ha bárki másnak van ilyen tapasztalata legyen olyan kedves ossza meg velem !

Khem

Jól ismert tag
LV
0

Awards
1
Nekem 2060 van, i7-9750h, nekem procit zabál ez a ***, és bár azt sem maxon, akad mint a fene. Minden más tökéletesen fut. Fortit elbaszták, ennyi, sajnos ez van.

Users who are viewing this thread