Sziasztok!
Megpróbálkozom újra, mert régebben írtam, azóta többet tudok. Viszont továbbra se tudom megoldani a hibámat.
Szóval a problémám az, hogy a PC random újraindul teljesen random. Nagyrészt böngészés közben szokott, szóval pl bezárok egy játékot, és elindítom a Chromet, vagy amikor Netflixezek és bezárom a sorozatot. Google Meetnél szokott még random újraindulni.
Felvan rakva mindig a legfrissebb chipset driver.
Alaplapban bevan állítva a PCI slot típus gen3-ra.
Build:
CPU: AMD Ryzen 5 3600
Motherboard: MSI B450 Tomahawk Max
RAM: Corsair 2x8GB DDR4 3200MHz Vengeance LPX Red
GPU: SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB
PSU: FSP Dagger PRO 650W
SSD: 2xSamsung 1TB 860 QVO
Amivel már próbálkoztam:
DDU
Win reinstall
Két féle hibát kapok, az egyik az WHEA a másik Watchdog
Van hogy egyszerre megkapom mind a kettőt van, hogy csak az egyiket, van hogy csak a másikat. Eseménynaplóba mindig Cache Hierarchy Error társul ezek mellé.
A WHEA Error:
A Watchdog error:
Előre is köszi a tippeket.
Megpróbálkozom újra, mert régebben írtam, azóta többet tudok. Viszont továbbra se tudom megoldani a hibámat.
Szóval a problémám az, hogy a PC random újraindul teljesen random. Nagyrészt böngészés közben szokott, szóval pl bezárok egy játékot, és elindítom a Chromet, vagy amikor Netflixezek és bezárom a sorozatot. Google Meetnél szokott még random újraindulni.
Felvan rakva mindig a legfrissebb chipset driver.
Alaplapban bevan állítva a PCI slot típus gen3-ra.
Build:
CPU: AMD Ryzen 5 3600
Motherboard: MSI B450 Tomahawk Max
RAM: Corsair 2x8GB DDR4 3200MHz Vengeance LPX Red
GPU: SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB
PSU: FSP Dagger PRO 650W
SSD: 2xSamsung 1TB 860 QVO
Amivel már próbálkoztam:
DDU
Win reinstall
Két féle hibát kapok, az egyik az WHEA a másik Watchdog
Van hogy egyszerre megkapom mind a kettőt van, hogy csak az egyiket, van hogy csak a másikat. Eseménynaplóba mindig Cache Hierarchy Error társul ezek mellé.
A WHEA Error:
A Watchdog error:
Előre is köszi a tippeket.