Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 5 guest views remaining

RaveOS 3.3|Discord-Privacy-Microphone|Fan Control Registry Value| Probléma

Currently reading:
RaveOS 3.3|Discord-Privacy-Microphone|Fan Control Registry Value| Probléma

ZsákosBimbó

Új tag
LV
0

Hali!
Tegnap sikerült felrakni a rendszert, minden nagyon faszán működik, kivéve a discordot.

Hiába rakom újra a dc-t, nem akarja hozzáadni a privacy>microphone acceshoz a rendszer.

Igy nem mükszik a hang dc-n. Hyperx cloud vezeték nélküli fülest használok(usb stickes). Gondolom vezetékes fülessel nem lenne gond.

Valami ötlet?

Attachments

• 2.png
    2.png
    19.6 KB · Views: 40
  • 1.png
    1.png
    7.2 KB · Views: 41

ZsákosBimbó

Új tag
LV
0

Season 9 Thank You GIF by The Office

ZsákosBimbó

Új tag
LV
0

Fan Control sem akar működni.
Ez a progi, ha esetleg nem ismernétek. Csak ajánlani tudom.
Please, Log in or Register to view URLs content!

Registry Valueval lesz vmi, ahogy kicsit beleolvastam a logba, bár én nem igazán értek ezekhez.
Logba amit nagyon spammel, nem merem addig állítgatni a regeditet ameddig nem tudom szabad e. :D
WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.

Attachments

• kép_2023-01-27_195613884.png
    kép_2023-01-27_195613884.png
    5.5 KB · Views: 9
Last edited:

ZsákosBimbó

Új tag
LV
0

Oké! Szóval. Megvan mitől nem akar elindulni az origin és a gog sem. Semmilyen vcruntimeot(etc) nem telepitettem kézileg, csak is kizárólag a steam rakott fel cuccokat, azóta SE az origin SE a gog nem működik.

ZsákosBimbó

Új tag
LV
0

Közben nyomtam javitást a visual c ++ redistributable 2015-2019 és a 2015-2022-es verzióra. Szóval akinek ez a problémája, az menjen bele az alkalmazások és szolgáltatásokban, majd módositás>javitás és működni fog az origin és a gog is. Fingom sincs mitől lehetett, én a steamre gyanakszom.

Users who are viewing this thread